לעשות חלבון טעים זה אתגר.
לעשות חלבון בטעמים של אלפא – זאת כבר אומנות.
אנחנו באלפא משקיעים אינסוף משאבים בפיתוח הטעמים הייחודיים שלנו. כל טעם עובר עשרות בדיקות עד שהוא מגיע לתוצאה המדויקת – וזוכה להיכנס לנבחרת הטעמים.
לעשות חלבון טעים זה אתגר.
לעשות חלבון בטעמים של אלפא – זאת כבר אומנות.
אנחנו באלפא משקיעים אינסוף משאבים בפיתוח הטעמים הייחודיים שלנו. כל טעם עובר עשרות בדיקות עד שהוא מגיע לתוצאה המדויקת – וזוכה להיכנס לנבחרת הטעמים.
המידע המפורט באתר הינו מידע מקצועי כללי לצרכי העשרה, המסתמך על מחקרים מדעיים בתחום, ואינו מיועד להנחות את הציבור או לשמש כהמלצה או הוראה או עצה לשימוש או שינוי או הורדה של תרופה כלשהיא, ואין בו תחליף לייעוץ רפואי פרטני או אחר. הכתוב באתר אינו מהווה המלצה רפואית.